fbpx

Dansul combina in cel mai placut mod miscarea cu muzica si comunicarea, aducand buna dispozitie si sanatate. In zilele noastre, este una dintre dintre cele mai bune metode de descarcare emotioanala, de eliminare a stresului, de slabire dar si de imbunatatire a comunicarii intre parteneri.

Grupele de dans sunt structurate in functie de nivelul de pregatire pe care il aveti: incepatori sau avansati, fiecare grupa avand 2 sedinte a cate 60 de minute pe saptamana.

Inscrierea in cadrul grupelor este permisa la inceperea fiecarui stil nou de dans, evolutia de la un nivel de pregatire la altul facandu-se in momentul in care s-a incheiat un ciclu complet (3-4 luni pentru grupa de incepatori).

In timpul cursurilor de dans, abia daca sesizam efortul pe care corpul il depune pentru a efectua miscarile specifice, astfel ca eliminarea surplusului de kilograme se face într-un mod foarte placut. Astfel daca vei participa la aceste cursuri de dans sportive vei beneficia si de anumite avantaje:

– Eliberarea de stresul cotidian – cursurile de dans sunt un mijloc de relaxare si terapie psihologica deoarece în timp ce dansam stresul organismului se consuma, iar muşchii se relaxeaza.

– Obtinerea unui tonus bun al grupelor de muschi – prin miscarea din cadrul cursurilor de dans se tonifica intreg corpulsii se confera suplete si mobilitate.

Antrenamentele si cursurile de dans sportiv pentru copii se vor desfasura la clubul sportiv Csacademic  din strada  Strada Fruntas Anghel Mihai nr 2 sect 6, in spatele liceului Tudor Vladimirescu sector 6 Bucuresti.


Roxana Craciun

Profesor dansator

Peste 12 ani experienta

Vicecampion clasa c 2011

Arbitru international WDC (world dance council)

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.