fbpx

Badmintonul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, fiind practicat la nivel mondial de peste 250 de milioane de oameni, fiind un sport ce poate fi practicat la toate varstele, inclusiv la nivel de familie.

Desi poate parea in aparenta usor, badmintonul reprezinta o activitate fizica complexa, ce stimuleaza calitati fizice deosebite si satisface toate pretentiile de miscare, de la amatori la inalta performanta.

Este totodata cel mai rapid sport cu racheta din lume, viteza maxima inregistrata in Guiness book cu mingea profesionala de pana (fluturasul) fiind la acest moment de 420 de km/h.

Daca sunteti interesati de inscrierea copiilor dumneavoastra la cursuri organizate de badminton alaturi de antrenori specializati sau daca doriti sa practicati acest sport ca amatori pentru arderea caloriilor si imbunatatirea conditiei fizica va asteptam la clubul nostru pentru inscrieri. 

Antrenamentele  si cursurile de badminton se vor desfasura la clubul sportiv Csacademic  din strada  Strada Fruntas Anghel Mihai nr 2 sect 6, in spatele liceului Tudor Vladimirescu sector 6 Bucuresti.


Adrian-Iulian Culea

Antrenor

18 ani experienta

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.