fbpx

Copiii și tinerii adolescenți au ocazia să învețe elementele de bază pe mai multe obiecte de acrobație aeriană: cerc aerian, hamac aerian, eșarfe. Fiecare clasă va provoca copilul într-un mediu distractiv și în deplină siguranță!

Gimnastica aeriană pentru copii este un sport spectaculos, dar și distractiv. Această activitate extrașcolară este pentru copiii care visează să zboare, dar și pentru cei care vor să-și învingă teama de înălțime.

Asadar de mentionat este c gimnastica acrobatică este o activitate practicată încă din antichitate, care pune accentul pe frumusețea dansului combinată cu acrobația.

Coregrafia, agilitatea, echilibrul, forța și grația sunt elementele care diferențiază gimnastica acrobatică de celelalte discipline din familia gimnasticii.

Copiii de toate vârstele consideră gimnastica acrobatică o disciplină distractivă, deoarece acest sport se practică în grupuri de minim 2 persoane.

Ei învată să lucreze în echipă, să își coordoneze poziția corpului cu mișcările acrobatice realizate atât la sol cât și în aer.

Începând cu vârsta de 4 ani, printr-o modalitate amuzantă, potrivit vârstei, vom lucra și învăța abilitățile acrobatice de bază.

Antrenamentele  si cursurile de gimnastica ritmica si aerobica  se vor desfasura la clubul sportiv Csacademic  din strada  Strada Fruntas Anghel Mihai nr 2 sect 6, in spatele liceului Tudor Vladimirescu sector 6 Bucuresti.


Alice Visan

Antrenor categoria 1 cu o experienta de 29 de ani ca profesor-antrenor-coregraf domeniul sportiv cu component artistica,  gimnastica ritmica, aerobica, balet, dans. ,

Doctor in Educatie Fizica·

Lector. Univ. Dr. UNEFS

Gimnastica ritmica, Gimnastica aerobica, Dans, Arta acrobatica

Irina- Alexandra Păun

Antrenor gimnastica aerobica 

Absolevent UNEFS

antrenor aerobic - fitness

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.