fbpx

Iris Sports Arena Bucuresti - inchiriere sala de sport

Inaugurata in anul 2015 Iris Sports Arena este un proiect privat CS Academic Bucuresti care a luat nastere din pasiunea fondatorilor pentru sport. Iris Sports Arena ofera spatii generoase pentru activitati variate: evenimente sportive, targuri comerciale, conferinte, concerte, cursuri sportive pentru copii.

Complexul sportiv este situat in pe Strada Fruntas Anghel Mihai, nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescu. Sala de sport dispune de o suprafata de 2000 metri patrati  si este conceputa astefel incat sa se poata antrena simultan 3 echipe de baschet sau volei sau 2 de handbal. In interiorul salii se pot desfasura jocuri/competitii de volei, handbal, baschet, futsal, badminton, gimnastica, dansuri, arte martiale si sporturi de contact. Deasemnea putem pune la dispozitie mingii de volei handbal si baschet.

Complexul sportiv Iris Sports Arene dispune de 5 vestiare echipate cu dusuri si grupuri sanitare.

In cadrul compexul se gaseste si un spatiu unde se desfasoara in prezent antrenamente de MMA si KICKBOXING.

Va informam ca inchirierea Iris Sports Arena Bucuresti este postata pe SEAP cu codul CPV: 70130000-1 servicii de inchiriere de bunuri imobiliare proprii (rev2)

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.