fbpx

Kickboxingul este un grup de arte marțiale si lupte sportive in poziție verticala, care utilizeaza lovituri cu mainile si picioareledezvoltate istoric din karate, Muay Thai si boxul classic . Kickboxingul poate fi practicat ca autoaparare, fitness general, sau ca sport de contact

Kickboxingul japonez isi are originile in anii 1960, iar cel american a aparut la inceputul anilor 1970. Kickboxingul poate fi considerat o arta marțiala hibrida, format prin combinarea elementelor din diverse stiluri tradiționale de lupte.

Ca parinte, cunoasteti potentialul enorm pe care copilul dumneavoastra il are dar cateodata poate va ingrijorati ca nu vor profita la maxim de talentul cu care au fost inzestrati natural. Poate nu se poate concentra indeajuns sau poate nu are destul autocontrol. Sau poate e timid si lipsit de incredere insine.

Ajutam copiii sa isi atinga potentialul maxim in viata cu ajutorul cursurilor de Kingboxing

Cursurile noastre de Kickboxing pentru copiii de la 6 ani in sus sunt unice pentru ca in acestea combinam un curriculum impresionant de arte martiale si o dezvoltare a caracterului de neegalat.

Clubul sportiv Academic Bucuresti organizeaza cursuri de kickboxing pentru copii pentru initierea si perfectionarea copiilor, la un nivel profesionist, in tainele jocului de handbal.

Antrenamentele  si cursurile de kickboxing se vor desfasura la clubul sportiv Academic din strada  Strada Fruntas Anghel Mihai nr 2 sect 6, in spatele liceului Tudor Vladimirescu sector 6 Bucuresti.


 Andrei Carabulea

Multiplu campion national

7 ani experienta

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.