fbpx

Clubul sportiv Academic Bucuresti organizeaza cursuri de handbal pentru copii in Bucuresti pentru initierea si perfectionarea copiilor, la un nivel profesionist, in tainele handbalului.

Cursurile de handbal se desfasoara in cadrul clubului sportiv Academic in sala din strada Strada Fruntas Anghel Mihai, nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescu cat si in sala Constructorul din Strada Fizicienilor, nr 50, sector 3 Bucuresti.

Handbalul este un sport de echipa care se joaca cu o minge, folosindu-se numai mainile. Meciul are loc intre doua echipe a 7 jucatori (6 jucatori de camp si un portar) pe durata a doua reprize a cate 30 de minute. Scopul jocului este de a marca cat mai multe goluri in poarta echipei adverse. Echipa care a marcat mai multe goluri castiga meciul. Handbalul este un sport frumos care te ajuta sa iti mentii corpul intr-o forma sanatoasa, imbunatateste agilitatea, flexibilitatea si sistemul cardiovascular al organismului. Este un joc rapid ce presupune forta, viteza si agilitate.

Handbalul este un sport relativ tanar, aparand in Europa la sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX. Originile lui sunt insa mult mai indepartate si pot fi gasite in unele jocuri cu caracter popular practicate in Evul Mediu si in jocurile dinamice folosite in scolile din centrul si nordul Europei la inceputul secolului XIX.

Antrenamentele si cursurile de handbal se desfasoara la clubul sportiv Academic din strada Strada Fruntas Anghel Mihai nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescu sector 6 Bucuresti si in sala Constructorul din Strada Fizicienilor, nr 50, sector 3 Bucuresti. cu antrenorul de handbal:


Georgiana-Maria Draghici

Absolvent UNEFS

Experienta peste 5 ani

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.