fbpx

Clubul sportiv Academic Bucuresti organizeaza cursuri de baschet pentru copii in Bucuresti pentru initierea si perfectionarea copiilor, la un nivel profesionist, in tainele baschetului. Cursurile de baschet se desfasoara la clubul sportiv Academic din strada Strada Fruntas Anghel Mihai nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescu cat si in sala Constructorul din Strada Fizicienilor, nr 50, sector 3 Bucuresti.

Acest sport se joacă între două echipe a câte 5 jucători. Scopul fiecărei echipe este să introducă mingea în coșul adversarilor și să încerce să împiedice cealaltă echipa să înscrie. Echipa care înscrie cele mai multe puncte la terminarea timpului de joc va fi învingătoarea jocului respectiv. Mingea poate fi pasată, aruncată, lovită, rostogolită, driblată, în orice direcție. Baschetul este un sport de echipă raspândit din ce în ce mai mult în lume. Caracteristicile lui sunt precizia și varietatea exercițiilor tehnice și tactice și calitățile fizice deosebite ale sportivilor. Baschetul pretinde spirit de echipă, inteligență și rezistență nervoasă.

Cursuri Baschet Bucuresti - Cursuri de initiere baschet copii

Clubul sportiv Academic organizeaza cursuri de baschet pentru copii si ofera acestora oportunitatea de a-și îmbunătăți stilul de joc, de a-și forma abilitățile necesare unui sportiv de performanță, dezvoltarea spiritului de echipa și nu în ultimul rând dezvoltarea încrederii în forțele proprii pentru a ieși învingător atât în competiții cât și în viață.

Unde se desfasoara aceste cursuri de baschet?

Antrenamentele  si cursurile de baschet se vor desfasura la clubul sportiv Academic din strada Strada Fruntas Anghel Mihai nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescu sector 6 Bucuresti si in sala Constructorul din Strada Fizicienilor, nr 50, sector 3 Bucuresti. cu antrenorul:


Bogdan Lavrik

Absolvent UNEFS

Antrenor categoria 1

Peste 15 ani experienta

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.