fbpx

Cursurile de volei pentru copii organizate de clubul sportiv Academic sunt pentru initierea si perfectionarea copiilor la un nivel profesionist, in tainele voleiului.
Cursurile de volei se desfasoara in cadrul clubului sportiv Academic in sala din strada Strada Fruntas Anghel Mihai, nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescu cat si in sala Constructorul din Strada Fizicienilor, nr 50,  sector 3 Bucuresti.

„Revigorarea voleiului romanesc – MISCARE, SANATATE, PERFORMANTA”

Incepând cu luna Septembrie 2023 se deruleaza proiectul: “Revigorarea voleiului romanesc – MISCARE, SANATATE, PERFORMANTA” „Proiect finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023, în baza Legii 350/2005” prin intermediul caruia se organizeaza selecții pentru volei, în școlile de pe raza sectorului 5, pentru a atrage copiii catre sport.

Antrenorii le-au oferit modele cu care să se identifice şi apoi sa se simta atrasi sa practice voleiul la nivel de performanta. In prezent sunt inscrisi un numar de peste 45 copii ce invata in unitatile de invatamant de pe raza sectorului 5 si au inceput pregatirea sportiva.
Grupa de juniori III este constituita din sportivi legitimati FRV. Echipa astfel formata va promova imaginea Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti la toate competitiile interne si internationale.

Bune practici

Echipa de antrenori formata din: Daniela Grigoriu, Ana Maria Stefan, Ana Maria Daescu, Ana Bianca Mitranescu a avut rezultate notabile la nivel national si international, fiind la randul lor fosti componenti ai echipei nationale de volei.

Antrenor coordonator:  Daniela Grigoriu

Antrenor:  Ana Maria Stefan 

Antrenor:  Ana Maria Daescu

Antrenor: Ana Bianca Mitranescu


primaria 5

 Voleiul este al doilea sport în lume ca popularitate si se joaca  intre două echipe, separate de un fileu înalt, trebuie să treacă mingea deasupra acestuia, folosind orice parte a corpului, cu scopul de a face ca mingea să atingă terenul advers. Fiecărei echipe îi sunt permise doar trei loviri pentru a trimite mingea către terenul celeilalte echipe. Un punct se câștigă dacă mingea atinge terenul advers sau dacă nu respectă regula celor trei atingeri.

 O echipa de volei este alcătuită din 6 jucători. Se joacă 3 seturi câștigătoare din 5, fiecare set a câte 25 de puncte; în caz de egalitate la scorul 24 - 24 se continuă setul până în momentul în care una din cele două echipe obține o diferență de 2 puncte (29 - 27, 31 - 29 etc). În cazul în care este nevoie de jucarea ultimului set pentru desemnarea câștigătorului, acesta se joacă până la 15 (sau până la o diferență de două puncte)

Voleiul este totuși unic printre jocurile la fileu prin faptul că se insistă ca mingea să fie păstrată cât mai mult timp în aer și prin faptul că oferă posibilitatea paselor între membrii aceleiași echipe înainte ca mingea să fie returnată adversarilor.

Clubul sportiv Academic organizeaza cursuri de volei pentru copii, constand in selectia, initierea si pregatirea de sportivi in domeniul acestei ramuri sportive, precum si participarea la competitii interne si internationale.

Cursuri Volei Bucuresti - Cursuri de initiere volei copii

Se adreseaza tuturor copiilor intre 6 si 18 ani,  interesati sa invete sa joace volei intr-un cadru organizat.

Unde jucam volei ?

Sala de sport - IRIS SPORTS ARENA Bucuresti Strada Fruntas Anghel Mihai nr. 2, Sector 6, Bucuresti (recomandare : Intrare de pe artera principala Bd-ul Iulin Maniu, sala de sport se afla in spate la Cora Lujerului).

Sala de Sport Constructorul - situata in sectorul 3 pe Strada Fizicienilor, nr 50, Bucuresti.

Haideti sa ne distram jucand volei impreuna! Pentru inscrieri sunati la numarul de telefon afisat.


 

Daniela Grigoriu

Antrenor categoria 1

20 ani experienta

Antrenor vicecampiona nationala junioare 2009, 2012

Antrenor campioana nationala 2013

Antrenor locul 3 cadete campionat national 2012

Multiple participari turnee finale campionat junioare

CS Academic Bucuresti

Clubul Sportiv Academic Bucuresti organizeaza cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri.

Proiect: “Revigorarea voleiului romanesc"

 "MISCARE, SANATATE, PERFORMANTA”
Proiect finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023, în baza Legii 350/2005
logo