fbpx

Cursurile de volei pentru copii organizate de clubul sportiv Academic sunt pentru initierea si perfectionarea copiilor la un nivel profesionist, in tainele voleiului.
Cursurile de volei se desfasoara in cadrul clubului sportiv Academic in sala din strada Strada Fruntas Anghel Mihai, nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescu cat si in sala Constructorul din Strada Fizicienilor, nr 50,  sector 3 Bucuresti.

Voleiul este al doilea sport în lume ca popularitate si se joaca  intre două echipe, separate de un fileu înalt, trebuie să treacă mingea deasupra acestuia, folosind orice parte a corpului, cu scopul de a face ca mingea să atingă terenul advers. Fiecărei echipe îi sunt permise doar trei loviri pentru a trimite mingea către terenul celeilalte echipe. Un punct se câștigă dacă mingea atinge terenul advers sau dacă nu respectă regula celor trei atingeri.

 O echipa de volei este alcătuită din 6 jucători. Se joacă 3 seturi câștigătoare din 5, fiecare set a câte 25 de puncte; în caz de egalitate la scorul 24 - 24 se continuă setul până în momentul în care una din cele două echipe obține o diferență de 2 puncte (29 - 27, 31 - 29 etc). În cazul în care este nevoie de jucarea ultimului set pentru desemnarea câștigătorului, acesta se joacă până la 15 (sau până la o diferență de două puncte)

Voleiul este totuși unic printre jocurile la fileu prin faptul că se insistă ca mingea să fie păstrată cât mai mult timp în aer și prin faptul că oferă posibilitatea paselor între membrii aceleiași echipe înainte ca mingea să fie returnată adversarilor.

Clubul sportiv Academic organizeaza cursuri de volei pentru copii, constand in selectia, initierea si pregatirea de sportivi in domeniul acestei ramuri sportive, precum si participarea la competitii interne si internationale.

Cursuri Volei Bucuresti - Cursuri de initiere volei copii

Se adreseaza tuturor copiilor intre 6 si 18 ani,  interesati sa invete sa joace volei intr-un cadru organizat.

Unde jucam volei ?

Sala de sport - IRIS SPORTS ARENA Bucuresti Strada Fruntas Anghel Mihai nr. 2, Sector 6, Bucuresti (recomandare : Intrare de pe artera principala Bd-ul Iulin Maniu, sala de sport se afla in spate la Cora Lujerului).

Sala de Sport Constructorul - situata in sectorul 3 pe Strada Fizicienilor, nr 50, Bucuresti.

Haideti sa ne distram jucand volei impreuna! Pentru inscrieri sunati la numarul de telefon afisat.


 

Ion Soaca

Antrenor emerit 

peste 50 de ani de experienta

cel mai titrat antrenor de copiii si juniori din Romania

Multiplu campion national si medaliat la campionatele nationale de juniori,cadeti,sperante

 

Marius Iliescu

Antrenor categoria 1

Peste 40 ani experienta

Multiplu campion si medaliat la capionatele nationale de junioare

 

Paul Craciun

Absolvent UNEFS

Antrenor jucator

Peste 10 ani experienta

 

Daniela Grigoriu

Antrenor categoria 1

20 ani experienta

Antrenor vicecampiona nationala junioare 2009, 2012

Antrenor campioana nationala 2013

Antrenor locul 3 cadete campionat national 2012

Multiple participari turnee finale campionat junioare

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.