fbpx

Kyokushin este un stil de karate de tip full-contact și knock-down si a fost fondat de Masutatsu Oyama. Kyokushinkai implică un antrenament dur si cere o condiție fizica remarcabila. Este declarat cel mai dur stil de karate.

Karate Kyokushin este una dintre cele mai complexe arte martiale din lume, ce pune accentul atât pe dezvoltarea fizica armonioasa, cât si pe dezvoltarea mentala si disciplinara. Este un stil de lupta full contact, extrem de eficient pentru autoaparare, destinat atât copiilor, femeilor si persoanelor mai în vârsta, cât si sportivilor de performanta.

In cadrul cursurilor de Karate Kyokushin organizate de clubul sportiv Academic cei mici invata tehnici de aparare impotriva potentialilor agresori. Prin tehnicile de lupta si metodele studiate, copii isi vor depasi teama de a nu sti cum sa faca fata unui eventual atac si vor fi pregatiti sa reactioneze defensiv, intrucat isi vor imbunatati viteza de reactie si reflexele lor vor deveni mai ascutite.

Foarte important de mentionat este faptul ca practicarea artelor martiale nu ii tranforma pe cei mici in batausi, ci satisface nevoia de securitate a copiilor prin imbunatatirea agilitatii si a rezistentei fizice, astfel incat acestia sa poata reactiona in situatiile-limita.

In urma acesto cursuri de karate copii invata, printre altele, care este modul corect de a respira in cazul unui atac, cum sa cada pentru a evita accidentarile.

 

Antrenamentele si cursurile de Karate Kyokushin pentru copii se vor desfasura la clubul sportiv Academic din strada Strada Fruntas Anghel Mihai nr 2 sect 6, in spatele liceului Tudor Vladimirescu sector 6 Bucuresti.


Ionel Stancu 

Sensei

Absolvent UNEFS

Antrenor categoria 1

Peste 20 ani experienta

Antrenor karate, kempo ,judo

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.