fbpx

Cursuri tenis copii Bucuresti - Inscrieri pentru copii la cele mai bune cursuri de tenis din sectorul 6

Tenisul este originar din Anglia si a aparut in secolul 19, cunoscand o ascensiune in lumea engleza in special la persoanele bogate din clasele superioare.

Potrivit Wikipedia, tenisul este acum un sport olimpic fiind jucat indiferent de bani sau categorie sociala, de varsta sau sex in multe tari de pe glob.

Tenisul este unul dintre sporturile cele mai recomandate pentru copiii cu varste fragede. Copiii beneficiaza de pe urma acestui sport complex ce ajuta la dezvoltarea motorie, a coordonarii, a conditiei fizice si a fortei. Parintii care aleg tenisul ca activitate extra scolara sau de vacanta pentru cei mici descopera rapid cum acest sport ajuta la o dezvoltarea armonioasa, o crestere a puterii de concentrare si a vitezei de reactie.

Aceste cursuri de tenis organizate de scoala de tenis din carul clubului sportiv Academic sunt o ocazie ideala pentru ca cei mici sa invete ce inseamna disciplina, munca in echipa si perseverenta.

Scoala Cursuri Tenis Copii Bucuresti Sector 6

Scoala de tenis pentru copii din cadrul clubului sportiv Academic din sector 6 Bucuresti organizeaza cursuri de tenis atent create si adaptate pentru fiecare varsta, ajutand la dezvoltarea jucatorilor in crestere, dar si a celor care doresc sa inceapa tenisul la varste mai inaintate sau care isi doresc sa atinga noi nivele de performanta in jocul lor.

Cursurile de tenis si programele organizate de catre noi pentru copii sunt disponibile incepand de la varsta de 4 ani.

Copii au nevoie de cat mai multa miscare pentru a se dezvolta din punct de vedere fizic si mental, iar un sport atat de intens care implica organizare, coordonare, activitate fizica si mentala precum tenisul ii va influenta pozitiv in viata  si dezvoltarea lor.


Andreea Bolocan

Experienta 5 ani

Fost jucator FRT

 Patrik Grigoriu

Absolvent UNEFS

Experienta 20 ani

Jucator   ATP 186

Campion national 2017

Multiplu medaliat campionate nationale

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.