fbpx

La cursurile de box organizate de clubul sportiv Academic o sa inveti ca boxul presupune o anumita disciplina si etica. Exista mereu un conflict interior generat de furie si teama. Ambele emotii pot fi consumate constient in cadrul cursurilor de box.

Cei care urmeaza aceste cursuri de box au o conditie fizica mai buna si o stima de sine crescuta.

Ceea ce o sa inveti facand cursuri de box este sa te infrangi prima oara pe tine. Inveti sa lupti impotriva convingerilor tale limitative.Aceste cursuri de boxe se adreseaza copiilor deoarece reprezinta un mod de a face sport, de a arde calorii si a mentine viu.

Boxul are un efect pozitiv asupra formării caracterului copilului. În acest sport, este important ca boxerul să fie o personalitate puternică, pentru care nu există obstacole insurmontabile pentru atingerea obiectivului. Boxul pentru copii este o modalitate foarte bună de a dezvolta puterea de voință. Acest lucru se datorează faptului că boxerul trebuie să depășească zilnic dificultățile, să se motiveze pentru a se îmbunătăți în continuare.

Boxul pentru copii este o experiență incomparabilă de autoapărare. Chiar dacă copilul dvs. nu se va implica în acest sport în mod profesional, în perioada de antrenament va învăța să se descurce cu constrângerea și indecizia, precum și să își asume responsabilitatea. Datorită abilităților de box, o persoană aflată în orice situație va fi capabilă să se apere pentru sine, cei dragi.

Program de instruire pentru băieți - dezvoltarea rapidă a tehnicilor de box. Instruirea are loc în sala de sport special amenajata. Boxul pentru copii implică selecția echipamentelor speciale: pantaloni scurți, cămăși, mănuși, căști de protecție.


Constantin    Foia

Antrenor  AIBA 3 stele

antrenor emerit din 1997

performante  ca antrenor;

2 medali de bronz  cm1986 Cuba

1medalie bonz ce 2009 Szeci –Polonia

1medali de bronzce de cadeti =1997 Macedonia

1 medalie debronz ce  1998  Rhieka

1 medalie de bronz 1999 cm  Huston SUA

55 campioni nationali dea lungul timpului la seniori si juniori

CS Academic Bucuresti

Inchiriem sala de sport firmelor din Bucuresti pe baza de contract pentru practicarea unui sport de echipa sau individual. Organizam si cursuri sportive pentru copii: handbal, baschet, volei, box, dansuri, tenis, karate etc.